piektdiena, 2015. gada 20. novembris

Auzu pārslu-kakao kūka bez miltiem

Sastāvdaļas:
2 glāzes pilngraudu auzu pārslas
1 glāze cukurs
1 ola
70g sviests
200ml piens
šķipsniņa sāls
1/2 tēj.k soda
1 ēd.k kukurūzas ciete
1 liels burkāns
50g kakao
200g biezpiens




Pagatavošana:

Siltā pienā iemaisam auzu pārslas. Pievienojam cukuru,biezpienu, izmaisam. Pievienojam  sāli, kakao, cieti, izmaisam. Izkausējam sviestu, iemaisam. Pievienojam olu un uz smalkās rīves sarīvētu burkānu un pašās beigās sodu. Visu izmaisam līdz viendabīgai massai.


Lejam cepamformā, kas iesmērēta ar sviestu. Cepam cepeškrāsnī 180 grādos ap 40-50 minūtes. Kad gatava atdzisusi, sagriežam gabaliņos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru