otrdiena, 2014. gada 7. oktobris

Réderie d'automne à Amiens

Salut, salut!

Pirmais ieraksts no Amjēnas šoreiz būs ne par manu ikdienas dzīvi, bet gan par nesen notikušo krāmu tirdziņu. Svētdien, 5. oktobrī, liela daļa Amjēnas ielu bija slēgtas, ļaujot cilvēkiem tirgot sev nevajadzīgas lietas ar nodomu ka kāds cits gribēs to nopirkt. Jāsaka, ka svētdienās tādu cilvēku gūzmu sen nebiju redzējusi, brīvi pāriet pa ielu vienkārši nebija iespējams, jo visi gāja gliemežu ātrumā, pētot izliktās lietas. Tirgoja šeit pilnīgi visu- traukus, drēbes, mēbeles, senlietas, rotaļlietas, DVD diskus un plates, gleznas un plakātus, un arī daudzas neredzētas lietas.. Šo to var apskatīt fotogrāfijās zemāk.

















Daži cilvēki šajā tirdziņā pārsteidza ar nedaudz pārspīlētajām cenām.. Piemēram viena dāmīte gribēja 35 eiro par mazu koka lādīti.. priekš krāmu tirdziņa tā par traku.. Bet ja godīgi, tad šeit varēja atrast īstus dārgumus savam interjeram un ne tikai, galvenais ir jāmāk kaulēties un, vēlams, ierasties pēc iespējas agrāk kamēr viss labais nav izķerts. Tiem, kas arī vēlas apmeklēt šādu franču krāmu tirdziņu, tad laipni lūgti uz pavasara tirdziņu kurš notiks  nākamā gada 26. aprīlī. 
Mans ieguvums šajā krāmu tirgū bija milzīga kino afiša ar multenes "Nejaukais es 2" minjoniem, piešķirot dažādību tik ļoti vienmuļajām dzeltenajām sienām manās tagadējajās mājās..
Bisous, Laura

1 komentārs:

  1. Man patik tadi tirdzini, jo tiesam reizem var atrast briniskigus atradumus. Tavs atradums man liekas uzliks jebkuram lielu smaidu uz sejas, loti pozitivs.
    Lai jauka nedela!

    xoxo Ra

    http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    AtbildētDzēst