10 kivi
1 ābols
3 ēdk. citrona sulas
2 glāzes cukura
Kivi nomizo. Ja augļi ir ļoti gatavi un mīksti, tos var saspaidīt ar dakšiņu, bet, ja tie ir cietāki, sagriež gabaliņos un sasmalcina ar rokas blenderi. Ābolu nomizo, izgriež serdi un sagriež mazos gabaliņos vai sarīvē uz rupjās rīves.
Katliņā liek sasmalcinātos kivi, sagriezto ābolu, pielej citrona sulu un pieber cukuru.
Vāra 30 minūtes, visu laiku maisot, līdz ievārījums sāk biezēt.
Karstu ievārījumu pilda iepriekš izkarsētās burciņās un aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.
Ļoti garšīgs un salds! Iesaku!
1 ābols
3 ēdk. citrona sulas
2 glāzes cukura
Kivi nomizo. Ja augļi ir ļoti gatavi un mīksti, tos var saspaidīt ar dakšiņu, bet, ja tie ir cietāki, sagriež gabaliņos un sasmalcina ar rokas blenderi. Ābolu nomizo, izgriež serdi un sagriež mazos gabaliņos vai sarīvē uz rupjās rīves.
Katliņā liek sasmalcinātos kivi, sagriezto ābolu, pielej citrona sulu un pieber cukuru.
Vāra 30 minūtes, visu laiku maisot, līdz ievārījums sāk biezēt.
Karstu ievārījumu pilda iepriekš izkarsētās burciņās un aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.
Ļoti garšīgs un salds! Iesaku!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru